Ексклузивно в 7DniCSKA.bg: Бербатов се включи в битката за треньор на ЦСКА!

7 Dni CSKA19.12.2016312

ЦСКА отново е най-апетитната хапка в българския футбол! Доказва го невероятната битка за треньорския пост в най-успелия български клуб. В нея сензационно се включи и Димитър Бербатов.

След 8 месеца извън футбола и над 30 неуспешни опита за трансфер зад ганица, Митко е готов да облече екипа на ЦСКА. Той е намерил начин да предаде това на Христо Стоичков. Но има едно нахално условие – ще го направи само, ако тимът е воден от най-добрите му приятели Александър Томаш, Тодор Кючуков и Костадин Мирчев.

Подобно извиване на ръце едва ли ще се понрави на Стоичков и най-вече на Гриша Ганчев. Двамата през лятото отправиха изкусителна оферта на Бербатов, но той се отнесе пренебрежително към нея. Едва ли сега ще склонят да клекнат на безработната звезда, защото това ще удари сериозно по реномето им.

2 коментара

 • НСПП

  20.12.2016 at 15:20

  Митко, не се излагай, ами идвай за пролетния полусезон. Ако ти беше таранът през есента, щяхме да сме като точки минимум на нивото на говедата!

  Reply

 • Крис

  20.12.2016 at 16:03

  Бербатов да идва и да завърши кариерата си в ЦСКА, както го направиха Стоичков, Пенев и Туньо. А Томаш рано или късно ще е треньор на ЦСКА! ПРосто сега не е точният момент…

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *