Белчев дава шанс на юноши да се докажат, че имат място в ЦСКА

7 Dni CSKA21.12.2016841

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще вземе няколко юноши за първия лагер, който ще е в София от 8 до 18 януари. Тренировки с първия тим ще стартира левият бе Ангел Лясков (18 г.). Той бе незаменим титуляр при Белчев в дубъла и се представи на много високо ниво. В представителния тим може да се включат и централните бранители Валентин Антов (16 г.) и Мартин Симеонов (18 г.), офанзивният халф Георги Търтов (18 г.) и нападателят Тонислав Йорданов (18 г.).

В момента 47-годишният Белчев си почива в родния Хасково. Много е вероятно той да продължи да води отбора и през пролетта.

Наставникът ще се срещне в следващите дни с финансовия благодетел на „червените“ Гриша Ганчев. Двамата ще обсъдят последни детайли около селекцията. През есента Стойчо Стоилов и Велизар Димитров са наблюдавали 10 футболисти, от които ще се избира. Белчев със сигурност ще настоява поне за едно крило. Наставникът вече на няколко пъти натърти, че не е доволен от играта на своите флангови футболисти и тази зона е проблемна. Освен това се очаква в клуба да дойдат и централен нападател и централен защитник.

На срещата между Белчев и Ганчев ще се уточни окончателно и кои играчи ще си тръгнат от „Армията“. Почти сигурни напускащи са Борис Галчев, Преслав Йорданов, Руи Педро и Арсенио Нунеш.

„Тема спорт“

коментар

  • НСПП

    21.12.2016 at 14:27

    Няма лошо. Нашата публика винаги е поощрявала младите. Питам се, обаче, защо замразиха кариерите на Пепи Витанов и Павел Головодов. Толкова ли са зле? Съмнявам се!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *