Ще го позволи ли ЦСКА!? Най-голямата победа за говеждо-делиорманската коалиция ще е на 5-и май на “Васил Левски”!

7 Dni CSKA17.04.201810890
ЦСКА - Монтана, Финал Купа на България, фенове, Сектор Г

Червена България по принцип не чете медиите на Пеевски, Домусчиев и присъдружните им богатши, събрани в модела #КОЙ.

Хубаво е обаче, когато се задават знакови събития да се следи смраднята от тези телевизии, вестници и сайтове. За да е ясно откъде им духа вятъра.

Е, сега болката в Делиормана, в “ПодУяне” е 5-и май. Защото знаят, че това е деня на ЦСКА. И от тук нататък ще се мъчат всячески да го дискредитират. Успеят ли, това ще е най-голямата победа на говеждо-делиорманската коалиция.

Днес четем в “Гонг”, че при загуба на купата и титлата, 70-годишният юбилей щял да се превърне за всеки армеец просто в лош спомен, който никой не иска да си спомня! Такава линия на поведение лансират и другите ибричкийски медии. Целта им е на 5-и май да няма 40 000 на “Васил Левски”. Има ли ги, това ще е началото на края на “червените” врагове.

ЦСКА е загубил много титли, ЦСКА е загубил много купи, но не може да си позволи да загуби историята! Тази, която на 5-и май ще дефилира на “Васил Левски”. Тя трябва да дефилира пред пълен стадион. Трябва да има поне 5 000 души повече от събралите се на онзи мач от черното тото между подУянци и Лацио. Трябва да не се вижда свободно място! ТРЯБВА ДА СМЕ 40 000!

Не се връзвайте на идиотиите, че без титла и купа това е провален сезон! Няма как да е провалено нещо, ако то събере 40 000 за своя празник. Няма как да е провален отбор с най-много български национали. Няма как да е лош спомен всичко, което направи ЦСКА през сезона – от върнатата емблема, през завръщането в Европа до оставането на “Армията”. Сега и завинаги!

И не забравяйте – всеки купен билет за 5-и май, е куршум за делоорманско-подУянската сган! При залп от 40 000 няма къде да избягат.

 

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *