Гриша Ганчев ударно: Първото място е ясно, от Лудогорец ходят с торби с пари

7DNI CSKA17.04.201836270
Представяне книга - С ЦСКА в сърцето, Гриша Ганчев

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира битката за титлата в Първа лига.

Той избухна с изказване пред медиите, че битка за първото място няма, а борба се води за втората позиция в класирането.

„Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък – една шлифовалка да понарешат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз, защото много хора са действали по този начин”, започна Ганчев.

„Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за втората позиция. Другата е капарирана. Не мисля, че победа на 5-и май би променила нищо, защото то много подизпълнители, много нещо”, допълни той.

Ще го позволи ли ЦСКА!? Най-голямата победа за говеждо-делиорманската коалиция ще е на 5-и май на “Васил Левски”!

„Никога не съм искал да бъда в Изпълкома повече от преди две години. Има там един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този, ще ги разнася чувалите с парите”, каза още собственикът на „червените“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *