Сектор “Г”: Финалите започват от утре! Ти решаваш дали ще си на стадиона, бранейки ЦСКА и собствената си чест

7DNI CSKA17.04.20181770
ЦСКА - Левски, фенове, Сектор Г

Ултрасите от Фен клуб Сектор “Г” използваха официалната си Фейсбук страница, за да публикуват мотивиращо съобщение преди утрешното Вечно дерби.

Момчетата са категорични, че няма да се откажат и ще подкрепят ЦСКА до последния възможен момент.

Ето цялото съобщение на северната трибуна:

“Приятели,

От тук до края на сезона предстоят само финали. Финали на честта, волята и силата на армейския дух. Повече клишета не са ни нужни, нито биха допринесли с нещо значимо.

Предстои юбилей, на който без значение от всичко случващо се, стадионът трябва да се тресе. Песни, битка, грандиозно шоу – не заради друго, а защото ние сме ЦСКА и нашата съдба е винаги да сме на върха на всяка една класация. И докато ни има няма да се предадем!

“Ама как така тия не млъкват, защо са на стадиона?” “Нали загубиха първия мач за Купата?” “Е*ати, бихме ги в Разград, каква е тази лудница?” Тази примитивна реч трябва да е навсякъде около Червеното море, което дори синьо-зеленият Мойсей не успя да раздели на две.

Финалите започват от утре. Ти решаваш дали ще си на стадиона, бранейки ЦСКА и собствената си чест. Една малка крачка на характера… а всъщност гигантски скок над всички останали!

Започваме утре в 18 ч.
НЯМА КОЙ ДА СПРЕ ЕДИНЕН “СЕКТОР Г”!”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *