7DniCSKA.bg алармира Бойко Борисов за наказанието на геренци! Ще реагира ли премиерът, както го направи с шефа на съдиите?

7 Dni CSKA20.04.201821250
Бойко Борисов

7DniCSKA.bg алармира преди малко по свои канали Бойко Борисов за ужасяващото решение, взето в БФС под натиска на члена на Изпълкома Спас Русев. С мотива, че Левски ще загуби над 500 000 лева, ако бъде наказан с лишаване от публика за домакинските мачове с ЦСКА за купата и Ботев в плейофите, бившият шофьор от ДС е убедил шайката бандити в БФС геренци да бъдат наказани само за един мач.

Припомняме, че техни фенове хвърлиха бомба, обезобразиха полицайка и едва не я убиха, а лекарите още спасяват окото и. Според БФС това не са сериозни последствия и наказанието е геренци да са без публика само в домакинския мач с Верея.

Срамното е, че по същото време тече среща на МВР, спортният министър Красен Кралев и хора от БФС с идеята да се сложи точка на такива изстъпления по стадионите. И в същото време БФС ги стимулира, като на практика не наказва терористите с нищо съществено!

Очевидно има ефект от сигнала ни, тъй като вече 30 минути от БФС не смеят да огласят скандалното си решение, което е взето по телефона още сутринта! Припомняме, че по нареждане на Бойко Борисов и след ескалиралото напрежение във футбола преди време бе отстранен от поста си шефът на съдиите Петър Петров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *