Що за изрод трябва да си, за да посегнеш на Каранга, който оплаква майка си!? Аятолах Домусчиев, на 5-и ние ще сме там, а ти!?

7 Dni CSKA26.04.201821451
Левски Цска (48)

Извършеното срещу Фернандо Каранга в реванша за купата има и чисто човешки измерения. Или ако трябва да сме точни – античовешки.

Във вторник бразилската звезда на ЦСКА чу ужасяващата новина – майка му е починала. Той стисна зъби, остави си сълзите в стаята, за да излезе и да даде всичко от себе си на терена. И по този начин да изпрати майка си във вечния й път, когато не може да го направи на място.

Едни изроди не мислеха така. Те поръчаха да осакатят в гръб човек, който се моли за починалата си майка. Що за чудовище трябва да си, за да извършиш това? Що за гад трябва да си, за да го поръчаш.

За година и половина Фернандо Каранга остави сърцето си на “Армията”! Бележеше гол след гол, бореше се за всяка топка, не се даде на нито един съперник. Накара самият Аятолах Домусчиев да трепери от него.

На 5-и май трябва 40 000 да застанем зад Каранга, така както той застана зад ЦСКА. И да дадем отпор на онези, които поръчаха осакатяването на един плачещ за починалата си майка мъж. Хубаво е и г-н Домусчиев да дойде, защото няма нищо общо с това!

коментар

  • Ivan

    26.04.2018 at 14:32

    Може ли да сте толкова глупави? Кой ви хвърли на джанката че Домусчиев е виновен за вчера? Аз ви писах няколко пъти че главния враг на ЦСКА е онова изчадие от Подуене. Домуза няма и пръста да си мръдне за несгодите в ЦСКА но слабите ръководители Стоилов и Георгиев се оправдават пред Гришата с това понеже самите те не са на мястото си. Ние винаги сме били голям отбор с големи ръководители и не ни отива да играем селски номера сега. ЦСКА е над всичко…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *