Грандиозният празник на 5-и май е пред провал! Ето и неочакваната причина, която може да спре продажбата на повече билети

7 Dni CSKA26.04.201842930
билет

Замисленият от ръководството на ЦСКА грандиозен празник за 70-годишнината на клуба на “Васил Левски” е пред провал, научи 7DniCSKA.bg от човек от ръководството. Причината е в натиска от страна на определени армейски среди той да се премести на “Армията”.

Те смятали, че по-добре 17 000 на “Армията”, отколкото 20 000 на “Васил Левски”, което ще означава наполовина празен национален стадион.

Ако се стигне до такова решение, това означава на момента да се спре продажбата на билети, защото на практика капацитетът на “Българска армия” вече е запълнен. Припомняме, че по разпореждане на общината, почти целият сектор Б е неизползваем.

На “Българска армия” обаче е невъзможно да се организира шоуто, което вече е в подготовка и е планирано за “Васил Левски”.

Засега от ръководството на ЦСКА са решили да изчакат до неделя да видят как върви продажбата на билети. Ако се запази настоящото темпо, най-вероятно ще се отиде на унизителния вариант “червените” да сменят стадиона, защото феновете не могат да напълнят националния.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *