Белчев с първо важно решение в ЦСКА, заради чужденците

7 Dni CSKA03.01.2017190

След като официално бе обявен за старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев запретна ръкави и се захвана за работа. Той разкри за  Livesport.bg, че старта на зимната подготовка ще бъде на 9-ти януари, а не както бе предварително обявено на 8-ми. Всички чужденци трябва да са в България до неделя, за да се включат наравно с останалите на 9-ти януари.

Всички футболисти ще преминат медицински прегледи, след което ще стане ясно къде ще бъде първата част от подготовката. Заради лошото време първоначалната програма ще бъде променена. Не е изключено „червените“ да заложат изцяло на подготовка в чужбина. Има малка вероятност в дните до заминаването в Испания, Стамен Белчев да заведе играчите в Сандански, където със сигурност ще има други отбори.

Иначе ЦСКА заминава за Испания на 18-ти януари, където ще остане до 5-ти февруари. Там армейците ще изкарат два лагера. Първия ще е от 10 дни, след което те ще се преместят в друг хотел до края на престоя им. Предвидени са доста сериозни контроли, както и участие в силен международен турнир.

До този момент са ясни контроли с Динамо Киев и Базел. Близък до ръководството мениджър е натоварен със задачата да подсигури сериозни противници.

Старта на новото първенство е на 18-ти февруари, като не е изключено да се изиграе контрола седмица преди старта, на която официално да бъдат представени новите попълнения. Към днешна дата няма нито един официално, който да е подписал с ЦСКА. Същото е положението и с напускащите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *