ЦСКА 2 с интересно решение за зимната подготовка

7 Dni CSKA07.01.2017320

Дубълът на ЦСКА ще започне подготовката си за пролетния дял във Втора лига на 11 януари (сряда). Отборът се събира в комплекс „Царско село”, където ще тренира, докато е в София. Не е изключено вторият тим да да прибегне до доста интересно решение и да изкара цялата зима в столицата и да не пътува за лагер в провинцията.

Треньор остава Ивайло Станев, но той все още не е наясно с кои играчи ще разполага за подготовката. Стамен Белчев ще реши до неделя кого да повика в представителния тим. Ангел Лясков и Тонислав Йорданов имат големи шансове да се готвят с мъжете, включително и в Испания. В такъв случай Станев ще привика в дубъла момчета от набор 2000 г., като има предвид няколко имена.

Почти сигурно е, че нови играчи от други клубове във втория тим няма да има. Единствено Айкут Рамадан се завръща след наем в Царско село (Втора лига). 18-годишният халф ще бъде използван както в дубъла, така и във формацията до 19 г., пред която целта е да стане шампион на България този сезон.

Дотук дубълът има една уредена контрола – със Спартак Плевен (Втора лига) на 28 януари (събота) в комплекс „Царско село”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *