Евала, Гел! Ти не си цесекар от “Младост”, ти си комплексар от старост! Открадна Стоичков и Бербатов

7 Dni CSKA07.05.201871380
Цска 70 години Стоичков Бербатов (12)

Кирил Домусчиев има голям комплекс от налягащата го старост. Догодина той става на 50 години, което явно го тормози жестоко, защото от доста години насам бившият шеф на “Илиенци” не спира да си маже косата са къна и гел!

Другият му голям комплекс обаче явно е ЦСКА! Което си личи от официалното сайтче на делиорманската шалварена общност. В него гостуването на служебните шампиони на БФС в събота на ЦСКА пред 25 000 зрители, навръх 70-годишния юбилей на клуба, е отразен като мач…прекъснал победната серия на “турците”.

Нито ред за юбилея, нито ред за звездите, нито ред за атмосферата, която Делиорманец никога няма да има на стадиона си. Само нагла делиорманска кражба на Стоичков и Бербатов. Двете големи звезди на ЦСКА, както и Димитър Пенев, са на снимка как поздравяват гостите. И ако не знаеш какво правят там, ще си помислиш, че са дошли да подравят трупата на Гела.

Някога, когато беше в УС на Грънетата, Домусчиев се хвалеше, че бил цесекар от квартал “Младост”! Е, в Делиорманец се превърна в комплексар от старост.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *