Гриша, ходът ти е този! И не слушай нито един “правоверен” цесекар! Взимай баща й и догодина си шампион

7 Dni CSKA15.05.201876033
IVP_8801 (2)

Днес ЦСКА трябваше да унищожи подУянци! Да ги бие с 6, 7, 8 гола, колкото поемат. А те бяха готови за десетка!

Вместо това “червените” трепериха докрая за мижаво 3:2. Зарадваха се, но друг е въпроса. Защо никой не можа да надъха този отбор да излезе и да смачка врага! Защо ЦСКА се държи като Верея, поведе ли с 1:0 на геренци?

Защо не може да направи онова, което съперникът със сигурност щеше да стори – бой с 5, с 6, с 7, с колкото поеме Черняускас.

В отговора се крие и най-важния ход, който Гриша Ганчев трябва да предприеме на момента. През зимата той искаше да сложи Наско Сираков за спортно-технически шеф. И като се надигнаха едни сополиви вопли, сякаш Фиго не е ходил в Реал, сякаш Гибона не е идвал на “Армията”! И днес пасивите от отрицателния червен вот са налице.

ЦСКА не може без такъв като Вълка в щаба на Ганчев. Без значение Моуриньо ли ще е треньор, без значение Салах ли ще наследи Каранга. Въпросът не е в спортно-технически качества, а в морално-волеви, както би казал Чопъра. Сираков трябва както да е онзи трън в очите на БФС, така също и човекът, който да се разкрещи в съблекалнята. Ако го беше направил днес, подУянци отиваха на седмица!

ЦСКА трябва да се раздели с мисленето, че само “армейци” могат да качат отбора на върха. Не, трябват истински професионалисти, класни вълци, такива, които знаят какво е ЦСКА. А в Изпълкома на БФС Наско показа, че знае. Затова Домуса побърза да го изхвърли…

3 коментара

 • Димитър Стоянов

  15.05.2018 at 21:29

  ..shtoto moje bi se svurshiha CSKA-arite ta da opirame do Nasko….nihsto protiv da goliam e no ne go vijdam v CSKA

  Reply

 • Тимур

  15.05.2018 at 22:17

  Истината е,че в българската футболна джунгла ЦСКА се нуждае от спортен директор като Наско Сираков – Вълка!На война се ходи с МЪЖЕ!

  Reply

 • Васил

  16.05.2018 at 10:37

  Съгласен съм напълно с написаното. Още когато се появи тази новина се зарадвах много. Мразя футболиста с 4 имена, но в професионален план мисля че ще пасне на нашите цели и идеи. Нищо не ни пречи да му дадем шанс. Друг е въпроса дали наистина ще иска да смажем милиционерите от края на града.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *