Николай Бодуров: Искат ме от Барселона

7DNI CSKA15.05.201822560
Левски - ЦСКА, Николай Бодуров, Росен Петров

Бранителят на ЦСКА – Николай Бодуров смята, че той и колегите му е трябвало да решат дербито с Левски далеч по-рано.

Националът е на мнение, че сезонът е бил неуспешен за тима и отборът все още не е дорасъл за титлата.

“Още първото полувреме трябваше да затвърдим победата. Не успяхме и се измъчихме през второто, но спечелихме. Стана малко като в Англия мачът – атака за атака, но пък беше интересно за зрителите. Нормално беше те да са малко, а тези, които не дойдоха, изпуснаха. Мач с Левски не се подценява”.

“Ако нямаш мотивация срещу Левски, нямаш място в отбор като ЦСКА. Сезонът беше неуспешен. Борехме се на два фронта, а не успяхме на нито единия. И преди казах – явно не сме дорасли за първото място. Не ни е било писано”, заяви Бодуров.

“Не мога да кажа категорично, че оставам. Никой не може да каже такова нещо. Ами утре ако умра? Не мога да кажа. Дали са ме потърсили от Реал след предното интервю (когато на шега обясни, че му се играе в Реал Мадрид, но това няма как да се случи)? Не, от Барселона ме потърсиха, слушали са интервюто явно. А дали съм им фен? Не, фен съм на Байерн Мюнхен”, шеговито подхвърли Бодуров за финал.? Не мога да кажа. Дали са ме потърсили от Реал след предното интервю (когато на шега обясни, че му се играе в Реал Мадрид, но това няма как да се случи)? Не, от Барселона ме потърсиха, слушали са интервюто явно. А дали съм им фен? Не, фен съм на Байерн Мюнхен”, шеговито подхвърли Бодуров за финал.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *