Унищожителен Георги Атанасов – за дупедавците, нагаждачите и Делиормана!

7 Dni CSKA18.01.20172254

Войната срещу ЦСКА, която се води повече от четвърт век, придобива различни форми според ситуацията. Веднага след 10 ноември 89-та на мода бе инсинуацията за „комунистическия отбор“, по-нататък дойде ред на безкрайните сълзи и сополи около финансовите неуредици при Лупи и „гърнетата“, после душманите се вторачиха в АД-то, лицензите и административната репресия срещу „червените“, за да стигнем до актуалната истерия на тема „автентичност“. Както се казва – за всекиго по нещо, но неизменно в една посока и с очевидни поръчители.

ЦСКА оживя след тази мръсна война и тръгна към нов живот, но омразата и злобата не намират покой. Негодниците преживяха кошмарен 24 май 2016-та заради армейската купа от „В“ група, но завръщането на 31-кратните шампиони в елита им дойде в повече. И от лятото насам стартира чудовищна кампания за дезинформация, манипулация и фалшификация под мотото за „истинското“ и „неистинското“. А основната роля в тази агресия е поверена на неколцина вечно недоволни ветерани и още толкова фенове на … Подуяне и Разград?! Това е положението, защото еничарите говорят и действат в пълно съзвучие и тотална координация с двата клуба на властта от „Герена“ и Делиормана.

В живота съществува ясна разделителна линия между хората според това кой с кого и против кого е! И точно от тази изначална и вечна позиция излиза, че „вторият синод“ на отцепниците е финансово стимулиран и медийно обгрижван от враговете на ЦСКА, даващи мило и драго да видят смъртта на своя червен кошмар в селските групи. Нали не се съмнявате, че целта на операцията бе „убиецът на еврошампиони“ от „Народна армия“ постепенно, но безвъзвратно да издъхне в безвремието на аматьорските мачлета в Горубляне, Кокаляне и Подгумер…

Това ли искат малцината ветерани, за които очевидно „любовта“ към ЦСКА зависи от това дали са в клубната ведомост? Когато са на служба в Парка на свободата, тези хора са най-верните армейци, но щом са навън започват да плюят като най-злобни левскари. За такива народът казва просто и ясно – нагаждачи и дупедавци. За „феновете“, които им пригласят, материалният фактор не е водещ, но при тях оказва влияние непоправимата човешка глупост. Хайде, да подредим нещата по същество…

Какво искат „моралистите“, бунтуващи се срещу проекта на Гриша Ганчев? ЦСКА да агонизира в областните, аматьорски групи докато настъпи фаталната развръзка?! Червената публика да загуби вяра и оптимизъм и да се отдръпне от своята кауза?! Смърдящи „сини боклуци“ като агент Николай и тв-опосумите да тържествуват?! Правителствените хрантутници от Подуяне и Делиормана да се чувстват недосегаеми и да си разменят титли и купи?! Най-добрите спортни обекти в Борисовата градина и Панчарево да отидат в чужди ръце?! Да страдат десет поколения от по-добрата България?! Да продължавам ли докато свят ви се завие?

Не разбирате ли, че привличането на „армейски“ кадри в Разград за периферни роли има за цел да разколебава червената общност? На Домусчиев не му трябват треньори, селекционери и играчи за дублиращия тим, а провокация срещу единствения и неделим ЦСКА от „Армията“. Сега на дневен ред е обърканият, голобрад Головодов. В същата посока бият и онези, които искаха 31-кратните шампиони за започнат „на чисто“ от селските ниви с подкрепата на един бивш собственик със синьо сърце…

Тук е моментът да попитам „истинските“ имитатори – защо нито веднъж досега не се възмутиха от геноцида и двойния стандарт срещу ЦСКА? Нима не им направиха впечатление криминалните безчинства срещу „армейците“ от 10 ноември 89-та насам – съдийски произвол с отменени голове и … автоголове, мутренски покушения срещу играчи и треньори, схеми в Сателитната система, административен терор от страна на БФС, медиен Холокост и т.н.

Как така „автентичните“ подлоги на Подуяне и Делиормана пропуснаха финансирането на „Герена“ по политическа директива и „обществена поръчка“ плюс платените по втория начин трибуни „Тонев“ и „Моци“? Не се ли смущават от факта, че държавната фирма „Марица изток -2“ плаща с левчета от фактурите на потребителите масрафа на „Берое“? Ами общинската помощ от данъкоплатците, след които и много „армейци“, за „Нефтохимик“, „Пирин“, „Монтана“? Ами опростените задължения на „Ботев“ (Пд) и „Локо“ (Пд) от ведомството на корумпирания кмет под тепетата?

И още малко – нима „истинските“, някои от които не направиха нищо за две десетилетия във ведомостта на „Армията“, а сега се сърдят за това, че школата в Ловеч е работила професионално, не се сещат за десетките „прецеденти“ с регистрации, комбинации и предислокации? Да припомням ли юридическите номера около браковете по сметка между „Локомотив“ (Пд) и „Велбъжд“, „Ботев“ (Пд) и „Металик“ (Сопот), „Берое“ и „Галата“, „Черноморец“ и „Вихър“ (Айтос), както и странната поява на „Лудогорец“ в „А“ група без никаква фирмена приемственост? Тарикатските баскетболни финтове на Тити след златния дъжд от КТБ върху „Левски“ – отделно…

Сеща ли се някой, че не само новото дружество, осъществяващо фирмено-организационната дейност на вечния, единствен и неделим ЦСКА на „Армията“, прескочи едно стъпало по административен път, така както 31-кратните първенци бяха извадени от елита? Ами, че същото се случи и с уважавания, стар и достоен „Локомотив“ (Сф), преминал от четвърта във втора дивизия. Искрено ще приветствам завръщането на работническия клуб в „А“ група след като „железничарите“ бяха изхвърлени за пет пъти по-малко дългове от отбора на всички власти, но защо за всеки може, но не и за ЦСКА?!

И за финал – защо „моралистите“ не възроптаха пред медиите, платени от Делиормана като гелосания спортен портал, споминалия се 7-дневен парцал или радио „Подуяне“, когато ФК „Антибиотик“ развращаваше българския футбол с порното в Перник и Дупница и приятелските мачове срещу „Герена“?! А сега към „подизпълнителите“ искат да включат и „Спартак“ (Вн). Ето на това им пречи ЦСКА, защото армейският клуб рано или късно ще се върне на своя исторически връх и ще ги прати там, откъдето са дошли. Естествено, с Гриша Ганчев, който знае как се воюва срещу Статукво и Директива! Още от края на миналия век…

 

ГЕОРГИ АТАНАСОВ

4 коментара

 • ЦСКА България

  18.01.2017 at 23:58

  Г-Н ГЕОРГИ АТАНАСОВ – ВЕЛИК БЪЛГАРИН, ВЕЛИК АРМЕЕЦ ! ВОЙН НА ЧЕСТТА И ИСТИНАТА !! ПОКЛОН !!! ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА !!!

  Reply

 • POLYTRON

  19.01.2017 at 10:18

  За „феновете“, които им пригласят, материалният фактор не е водещ, ……….

  ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ЗА 80% ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ФЕНОВЕ НА АВИАТОРА МАТЕРИАЛНИЯТ СТИМУЛ НЕ Е ВОДЕЩ. КОИ СА ТАМ? Я ВИЖТЕ ДУЧЕТО, МАЙМУНАТА, ГЛАВАТА И НЕГОВИТЕ ХОРА! ВСИЧКИ ТЕЗИ, КОИТО ОГЛАВЯВАХА АГИТКАТА ПРИ ЧЕРЕПА. И КОИТО ДЕЛЯХА ПО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ ОТ НЕГО. НАЛИ ТОЧНО ТЕ ИСКАХА ЧЕРЕПА ДА ВЪЗРАЖДА ЦСКА, А НЕ ГРИШАТА! ЗАЩО??? АМИ, ЗАЩОТО ПРИ ГРИШАТА ЩЕ СА НИКОИ ! ПРИ ГРИШАТА СА МОМЧЕТАТА ОТ АНЕМАЛС И СЕКТОР „Г“, КОИТО САМИ СИ СЪБИРАТ ПАРИТЕ ЗА ХОРЕОГРАФИИ И ДРУГИ МЕРОПРИЯТИЯ, А НЕ КИСНАТ ВСЕКИ ДЕН ПРЕД ВРАТАТА НА ГРИШАТА ЗА ПАРИ.ЧЕ НАЛИ САМИЯТ БОЖКОВ КАЗА, ЧЕ ДУЧЕТО ЖИВЕЕ НА ВРАТА МУ? И ЧЕ БЕЗ НЕГО Е НИКОЙ! И ТОЧНО ЗАТОВА ЧЕРЕПА ПРЕВЪРНА ЦСКА В ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ НА ПОДУЯНСКИТЕ ФУТБОЛНИ ИДИОТИ, А ДЕБЕЛИЯ НИ УБЕЖДАВАШЕ, ЧЕ ТОВА БИЛО ПРОСТО БИЗНЕС!!! АРЕ ДА НЕ СЕ РАЗПРОСТИРАМ МНОГО, ЗАЩОТО МОГА ДА НАПИША ЦЯЛ РОМАН ЗА ТОВА!!!
  А ЗА ОСТАНАЛИТЕ ФЕНОВЕ НА АВИАТОРА КАТО ПОЛКОВНИЦИ И ЦИМБИЦИ ДА ГОВОРЯ ЛИ??? А ЗА КООРДИНАРОТА НА ГЕРБ – ЕМО МЕГАФОНА И НЕГОВИТЕ ХОРА???А НИЕ СЕ ЧУДЕХМЕ ЗАЩО ВСИЧКИ ФОРМИ НА ПРОТЕСТИ СЕ ПРОВАЛЯХА!!!САМИ СИ ЗНАЕТЕ, НАЛИ??? ТАКА, ЧЕ КАКТО КАЗАХ 80% ОТ ФЕНОВЕТЕ НА АВИАТОРИТЕ СА ТАМ ЗАРАДИ КОМЕРСИАЛНИ ЦЕЛИ. НАИСТИНА ИМА И МОМЧЕТА, КОИТО АФИШИРАТ СВОЯТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ ТЯХ НЕ ЗАРАДИ МАТЕРИАЛНОТО, НО ТЕ СА МАЛКО И ОБЪРКАНИ. АЗ ПОЗНАВАМ И ТАКИВА. КОИТО, МЕЖДУ ДРУГОТО ЛЕКА ПОЛЕКА ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ЗАВРЪЩАТ НА АРМИЯТА!!!

  Reply

 • МС

  19.01.2017 at 10:32

  Точно така , малко търпение и кураж за Отбора ни ! В крайна сметка и това е някакъв катарзис…Кой е фен и обича и Кой лапач и гълтач на Делиормански фекалии…

  Reply

 • ицо

  20.01.2017 at 14:43

  ГА – култов както винаги! Всичко , което казва е истина – Титан на словото! ГА е единствения човек в целия свят, който по каквато и тема да пише, винаги ще намери така да завърти перото, че да спомене, макар и тънко по някога Автогола на Б.Иванов! Мноооогоо ме кефи как във всяка статия умело натъртва тази ситуация! Затова чета всяка негова статия и следя с интерес всяко негово появяване по ТВ – просто е култов! Ама и всичко казано от него си е истина….не, че ние не сия знаем де!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *