Стамен Белчев разкри какво иска да вижда от футболистите през пролетта

7 Dni CSKA22.01.2017370

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от победата на неговия тим в първата контрола за 2017 г. Той си пожела футболистите да продължават да го „затрудняват“ с доброто си представяне на терена.

„Първа контрола за нас в подготовката. Доволен съм от старанието и желанието на момчетата през по-голямата част от мача. Разбира се, че има още какво да се желае. Опитахме се да се върнем в играта след гола и го направихме бързо, за което поздравявам момчетата“, коментира старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след победата с 2:1 над Локомотив Москва в контрола за „червените“.

„Другото, което ми хареса е, че по-късно след като поведохме до последно искахме да вкараме трети гол и да решим мача. Слабостите от края миналата година за съжаление се повтарят. Докарваме нещата до гол, но завършващият удар към вратата все още не е на необходимото ниво. Донякъде това го разбирам, заради етапа от подготовката, в който се намираме. Надявам се до подновяването на първенството да изчистим тези неща и да подобрим още играта в офанзивен план“, каза още Белчев и добави:

„Който покаже постоянство в тренировъчния процес и мачовете, ще играе. Нека аз да съм пред дилема да избирам. Нека футболистите ме затрудняват. Аз взимам решенията и нося отговорност. Нека продължават така и мисля, че нещата ще са добре.“

Попитан за информациите, че се чака Николай Бодуров в лагера на ЦСКА, Стамен Белчев коментира: „Нямаме още нови попълнения. Надявам се скоро да имаме такива. Искам, ако имаме, да бъдат качествени и да вдигнат нивото на отбора. За Бодуров нека да дойде, за да не говорим предварително.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *