Треньорът, който се гласи да застане начело на ЦСКА призна от Белград: ЦСКА се свърза с мениджъра ми

7 Dni CSKA23.05.201836850
_R1W0845

Сръбският треньор Ненад Лалатович призна за интерес от страна на ЦСКА към него. Той обаче отрече да е водил лично разговори и да е бил вчера в София, каквато информация се появи.

Лалатович добави, че за него би било чест да води тим като ЦСКА. Според колеги от сръбските медии вчера по обед Лалатович е пристигнал в София.

“Тема Спорт” успя да се свърже с 40-годишния специалист след няколко неуспешни опита. Почти цял ден телефонът му бе изключен. Даде сигнал за свободно след 18:00 часа, а 30 минути по-късно вдигна.

“Не съм говорил с никого от ЦСКА. За това разбрах от медиите. Един мой приятел ми каза за интереса. С мен лично още никой нищо не е говорил. Не съм идвал в България. В момента съм в Белград, почивам си от сезона. Току-що завърши първенството и сега съм се отдал малко на семейството си. Мой приятел, който работи с мен и ми движи нещата, е говорил с ЦСКА. Него са го търсили. Но пак казвам, мен никой не ме е търсил. Да, има интерес от ЦСКА. Но не искам да говоря глупости, след като с мен не е разговарял никой. Така че не мога да споде ля нищо повече, след като не е сигурно на сто процента. Тепърва очаквам да ме търсят. ЦСКА е велик клуб. Като Цървена звезда и Партизан у нас. Така че всеки би искал да е треньор на такъв голям клуб. Но е още много рано да говорим за това. Голяма чест е да водиш отбори като Цървена звезда, Партизан и ЦСКА”, сподели доскорошният треньор на Чукарички, който е сред най-перспективните специалисти в родината си.