Кюстендилеца спрял с голи ръце истинска кървава баня! Един от най-добрите български ММА-бойци му благодари за спестените жертви

7 Dni CSKA25.05.201833570
Левски - ЦСКА, Иван Велчев Кюстендилеца

Един от най-добрите български ММА бойци – Деян Топалски, разкри любопитни подробности от мелето, което си спретнаха фенове на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) по време на отминалата галавечер Fuerte En El Ring.

Боецът подчерта, че лидерът на “Енимълс” Иван – Кюстендилеца, се е опитал да спре боя, като е усмирявал своите подопечни.

Ето за какво става дума

“Организатори, публика и полиция трябва да благодарят на един човек, който сам успя да изкара цялата агитка на ЦСКА извън залата и да ги спре да се сбият с “Лаута Арми”.

Станах свидетел как тарторът на “Енимълс” Иван – Кюстендилеца гонеше собствените си подопечни както овчарско куче гони овцете отделили се от стадото, за да ги вкара в ред.

Моето положение беше непосредствено до агитката на ЦСКА, не в нея, а съвсем близо, и видях това много добре. Ако не се беше намесил Иван и при липсата на полицаи при агитката на ЦСКА, не ми се мисли какво щеше да се случи в залата”, каза Топалски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *