На “Армията” са бесни! Баба Дора протака търга, заради тъста заплата

7 Dni CSKA25.01.2017572

Печално известната синдичка Дора Милева отново вдигна кръвното на всички началници на “Армията”. След като стана ясно, че заради нейни пропуски се отлага с поне още половин месец търга за емблемата, в Борисовата градина са сигурни, че това се прави умишлено от нейна страна.

Едната възможност е да се дава време на евентуални провокатори да подготвят атаката си срещу ЦСКА.

По-вероятно е обаче друго. Както е известно Баба Дора получава всеки месец баснословна сума като синдик на ЦСКА. Мине ли търга, бабката губи и възнаграждението. Поради което с подобни “неволни” грешки си гарантира още дълги месеци щастлив финансов живот.
Становището на съда:

Закрито/разпоредително заседание от 23.1.2017

Резултат: С разпореждане

В приложената оценка липсва такава на имуществото като цяло, а само на отделните имущ. права. Съгласно решението на СК от 20.07.2016 г. по т.1 от дн. ред следва да има и оценка по двата метода на имущ-то като цяло, след което да се продава според това дали оценката като цяло или като сбор от цената на отделните имуществени права е по-висока. Синдикът следва да възложи и оценка на имуществото като цяло, преди да започне неговото осребряване.

2 коментара

 • ojfeop

  26.01.2017 at 8:15

  БАБА ДОРА СЕ ЕБЕ С МУРГАВИ МЪЖЕ

  Reply

 • POLYTRON

  26.01.2017 at 10:10

  ГАЗДОВ- Никола Газдов, един от седмината членове на Управителния съвет на ЦСКА 1948. КОЯ Е МАЙКА МУ – ТЕМЕНУГА ГАЗДОВА – председа телят на борда на директорите в Лудогорец.

  КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *