Срам! Слагат Емо Костадинов за заместник-министър, за да пречи за “Армията”!

7 Dni CSKA26.01.2017456

Атаката срещу ЦСКА продължава с пълна сила! А в държавата изглежда нещата са си по старому – т.е. дори и в това правителство ще има активно присъствие на хора на душманина на “армейците” Делян Пеевски!

За такъв е сочен бъдещият заместник на спортния министър Даниела Дашева – Емил Костадинов. Самото назначение на Коща ни “идва леко неграмотно”. Освен това говорим за фалирал човек, който оцелява само и единствено, заради присъствието си в БФС-мафията. Това ли трябва да е профила на един заместник-министър!?

Ето какво да направите, за да гледате НА ЖИВО и безплатно ЦСКА – Рубин днес!

7DniCSKA.bg обаче научи и подробности около назначението на Коща. За него е лобирал приятелят му и член на Изпълкома на БФС Камен Костадинов. Той е и депутат от ДПС, където е особено близък на Делян Пеевски. Точно “еничарите” в турската партия това лято направиха опит да унищожат ЦСКА, притискайки Борислав Михайлов. Гриша Ганчев обаче намери изход от ситуацията, ангажирайки с проблема лично Бойко Борисов. Самият Емил Костадинов също се включи активно, като стана едно от лицата на медийната атака срещу Ганчев и ЦСКА.

В спортното ведомство Коща ще има задача да блокира концесията на “Българска армия” по всякакъв начин. Другата му мисия е да следи обществените поръчки в тези два месеца, за които се облизват господарите му.

7DniCSKA.bg вярва, че до петък, когато ще бъде обявено новото правителство, г-жа Дашева ще извади Емил Костадинов от екипа си, защото присъствието на неук и манипулируем човек в него е срамно!

6 коментара

 • POLYTRON

  26.01.2017 at 12:57

  И КВО СТАВА СЕГА??? ЩОМ ПЕЕВСКИ МОЖЕ ДА ДЕРИБЕЙСТВА ПРИ БОКО И ДА НАЗНАЧАВА ЗАМ. МИНИСТРИ ПРИ РАДЕВ ЗА КАКВА ПРОМЯНА ГОВОРИМ???? АЗ ЛИЧНО ЗАПОЧВАМ МНОГО ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ ЗА ИЗБОРИТЕ!!!

  Reply

 • az67

  26.01.2017 at 18:47

  По неграмотен министър България не е имала…

  Reply

 • МС

  26.01.2017 at 19:53

  Еееххххх….Емооо, Емо..(Бруте, Брутее..)

  Reply

 • ЦСКА

  26.01.2017 at 20:53

  Ще ги запалим живи ако посегнат отново на ЦСКА

  Reply

 • Gr.Atos

  26.01.2017 at 21:14

  Не е нормално в тази държава да бъде назначаван за зам. министър, човек не прочел, от началото до края, нито една книга или учебник. Срам!

  Reply

 • Redrage

  27.01.2017 at 8:15

  Тоя първо да го пратят в 1 клас!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *