ЦСКА удари по масата! Край на хиените около клуба! Първо доказателство

7 Dni CSKA28.01.2017360

Край на порочните практики в ЦСКА, които източваха куба. Десетки играчи на “армейците” бяха продавани в последните години под цената ичм, за да може да се взимат огромни комисионни и опеделени кръгове да си пълнят гушите.

Гриша Ганчев обаче удари по масата и вече такива хиени няма да се навъртат около “Армията”. Всеки един играч ще бъде продаван за максимална цена, която да удовлетворява клуба.

Вижте доказателство за това:

Президентът на колумбийския Милионариос Енрике Камачо взе отношение по евентуален трансфер на Густаво Кулма.

Крилото на ЦСКА бе желан от гранда от родината му, но сделка очевидно няма да има, след като от „Българска армия” категорично заявиха, че футболистът ще остане в клуба

“Вече не се интересуваме от Кулма. Факт е, че направихме опит да го привлечем. Дори постигнахме разбирателство с играча за личните му условия. Но в четвъртък от България ни информираха, че са заинтересувани само от продажба на играча. След което ни поискаха сума, която за нас е абсолютно невъзможна и непосилна”, обясни Камачо пред колумбийското издание на вестник АS.

Самият Кулма призна в интервю за местното радио Сагасоl, че иска да играе в Милионариос и това ще е сбъдната мечта за него, но поставената му от ЦСКА трансферна сума на този етап блокира сделката.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *