Талантите на ЦСКА към свой съотборник: Дари, с теб сме!

7DNI CSKA03.06.20181060
2007TETEVENKUPA2

Младите таланти на ЦСКА, родени през 2007 година, изразиха подкрепата си към своя съотборник Дарин Стоев, който счупи ключица по време на верното дерби тази сутрин в турнира „Приморско лято“, спечелено от червените с 4:1.

Армейците подготвиха транспарант с надпис „Дари, с теб сме!“, за да покажат на своя приятел, че няма да бъде сам по време на лечението на тежката травма.

Транспарантът беше показан преди старта на двубоя за петото място в турнира между ЦСКА и ДИТ, който Дари изгледа от трибуните, веднага след като беше получил необходимите медицински грижи в бургаска болница. Нашите момчета спечелиха срещата след изпълнение на дузпи с общ резултат 4:2 (2:2 в редовното време) и посветиха победата на Дари.

Следващата седмица ЦСКА ще участва в турнира „София къп“, който ще се проведе в комплекс „Царско село“, пишат от официалния сайт на „червените“.

Резултатите на ЦСКА в турнира:

31 май, четвъртък

ЦСКА – Левски 2007 0:0

ЦСКА – Национал 2:1

1 юни, петък

Звездичка – ЦСКА 3:0

ЦСКА – Хасково 3:1

2 юни, събота

ЦСКА – Левски 2008 4:1

ЦСКА – ДИТ – 4:2 (2:2), мач за петото място

Групата на ЦСКА за турнира: Александър Спасов (в), Станислав Танев (в), Борис Велинов, Веско Балев, Румен Колев, Дилян Стойчев, Дарин Стоев, Калоян Марков, Мирослав Недев, Никола Кунчев, Никола Димитров, Никола Николов, Никола Йосифов, Цветомир Драгомиров, Юлиан Гилов

Старши треньор: Калоян Георгиев

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *