Кевин си научи урока за само ден в ЦСКА

7 Dni CSKA31.01.2017532

Новото попълнение на ЦСКА Кевин Кубемба вече научи първите си думи на български език. В първото си интервю като играч на червените, Кубемба се обърна към феновете с думите „САМО ЦСКА”.

Пред клубната телевизия той заяви амбицията си да постигне нещо значимо с червената фланелка. Младият нападател е решен да спечели симпатиите на червената публика. 

– Кевин как се чувстваш като играч на ЦСКА?

– Отлично щастлив съм, че подписах с този клуб. За мен това е огромна крачка напред и се надявам да разкрия целият си потенциал с „червеният” екип.

– Какво знаеш за ЦСКА?

– Знам, че ЦСКА е голям български отбор, който е известен в Европа. Чувал съм добри неща за клуба, че има много титли и международни успехи.

– А знаеш ли нещо за феновете?

– Чух, че са много запалени и подкрепят навсякъде отбора. Нямам търпение да играя пред тях и да ги зарадвам с много голове.

– Какво би искал да им кажеш?

– Само ЦСКА!

– Разкажи ни за твоите амбиции в ЦСКА?

– Амбициран съм до краен предел. Ще се раздам до край за моите съотборници и за клуба и се надявам, че ще постигнем добри неща заедно в ЦСКА. Оптимист съм за бъдещето и съм убеден, че изживеем много радостни мигове заедно.

2 коментара

 • POLYTRON

  01.02.2017 at 10:24

  УСПЕХ КЕВИН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ГОЛОВЕ ЗА ЦСКА И НАЙ-МАЛКО ПОЛУФИНАЛ ЗА Л.Е.!!! ГЛЕДАХ ТИ КЛИПЧЕТАТА И МОГА ДА КАЖЕ, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ СИ ЛОШ ФУТБОЛИСТ!!! ДАЖЕ ИМА МНОГО ХЛЯБ В ТЕБЕ!!! САМО ДА СИ ПООПРАВИШ МАЛКО МЪРЗЕЛА, ТАКА ТИПИЧЕН НА ЧЕРНИТЕ ФУТБОЛИСТИ И ДА НАМАЛИШ МАЛКО ЛАКОМИЯТА ЗА ГОЛ!!!

  Reply

 • Хари

  02.02.2017 at 17:21

  Това с Кевин е добре, но вие не виждате ли, каква атака започва срещу ЦСКА по всички фронтове .Очевидно много се разчита на някой от служебното правителство. Киро гела започна и след него пропяха всички боклуци. Защо всички чакат и се правят, че няма нищо. Бъдете сигурни, че в следващите дни лайнометите ще започнат да бълват постоянно.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *