Световноизвестен сайт: ЦСКА е привлякъл 5 нови играчи

7DNI CSKA13.06.201853440
Гриша Ганчев, Стойчо Стоилов

ЦСКА е привлякъл 5 нови играчи освен вече обявените Данте Стипица и Стивън Перейра.

Това е написано в страницата на клуба в популярната интернет енциклопедия Уикипедия. Дали обаче тези играчи в действителност са вариант за армейците, не може да се твърди. Добре известно е, че всеки потребител на Уикипедия има достъп до статиите и може свободно да ги променя. Така че не е изключено петимата нови изобщо да не попадат сред целите на ЦСКА.

Посочените футболисти са ганаецът Мич Апо, португалците Рикардо Алвеш и Фабио Нунеш и южноамериканските нападатели Луис Фелипе и Жуниор Ариас.

Апо е десен бек на 28 г. от Олимпия Любляна, но договорът му изтича. Алвеш е 25-годишен халф, също на Олимпия, но той има действащ контракт и медиите в Словения пишат, че остава в отбора.

Нунеш е крило, на 25 г., като за последно е бил част от гръцкия Керкира през миналата есен.

Нападателят Луис Фелипе е на 24, родом е от Бразилия, а играе за португалския Пасош Ферейра. Има 25 мача и 8 гола в елита на иберийската страна. Медиите там пишат, че Фелипе по всяка вероятност ще напусне, като заинтересован от него е Портимонензе.

Другият посочен нападател е Жуниор Ариас. Той е 25-годишен уругваец, а в страницата на ЦСКА в Уикипедия се твърди, че е под наем от аржентинския елитен Тайерес. Преди това е бил собственост на Пенярол (2016-2017).

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *