Турнирът в памет на Дени започва днес

7DNI CSKA15.06.20181100
35241118_463842674055530_131414913947009024_n

Турнирът в памет на Дени започва днес от 18:45 часа.

Ето и съобщението, в което ултрасите от северната трибуна споделят важни подробности преди старта на турнира:

Добро утро, армейци!

Времето минава неусетно – дойде ред и за турнира! Предстои един изпълнен с емоции уикенд.

Преди да направим кратко резюме на предстоящите футболни битки искаме да се обърнем към вас с няколко изречения – за по-гладко протичане на цялото събитие.

❗След няколко промени програмата вече има финален вариант и той няма да бъде променян повече. Проследете внимателно срещите на вашия отбор и се постарайте да бъдете на терените в подходящите часове, за да не забавяте изиграването на останалите мачове. Тази година отборите са много и дори минимално забавяне ще наложи турнирът да бъде доиграван в прекалено късни часове.

❗След края на мача си съобщете резултата на хората, които записват, за да улесните процеса.

❗Таксите за турнира можете да платите на хората, отговарящи за организацията, при пристигането ви – преди първия мач.

❗Извикайте някого от нашите фотографи преди поне един от мачовете си, за да направи обща снимка на отбора ви, която след време ще бъде използвана в бъдещи материали, издавани от “Сектор Г”.

❗Освен на дъските на централната маса, резултатите ще бъдат отбелязвани своевременно и в електронните таблици с програмата.

❗Насладете се на играта и атмосферата, поканете приятели!

❗Уважавайте противника. Само след месец той отново ще бъде рамо до рамо с вас на трибуната!

На трите игрища в рамките на близо 50 часа ще бъдат изиграни общо 191 мача! Тази година в шестото на издание на футболния фен турнир в памет на Младен Алексиев – Дени, организиран от “Сектор Г”, ще вземат участие 80 отбора.

Точно в 18:45 ч. тази вечер три мача от групи “А”, “Б” и “В” ще дадат началото на събитието. На терен №1 момчетата от “SS Company” ще се изправят срещу “Bet Boys”. В същото време миналогодишният вицешампион “Sex Front” излиза срещу “Тиловаци” на същия терен, на който през миналото издание изгуби финала. На терен 3 пък сили ще премерят два отбора с атрактивни имена – “Старците” срещу “Гошо вратарчето”.

В рамките на няколко часа ще бъдат изиграни 33 мача, между които и някои интересни дербита като “Sambo Wasaby” – “Малките свине”, “Office Boys” – “Червените брези” и “Animals” – “Red Boys Sofia”.

В събота сутрин стартираме ударно в 9 часа, когато ще можете да наблюдавате сблъсъка между “Гела на кале” и “North Academy”. Малко по-късно срещу “Sex Front” ще се изправи и срещу един от любимците на публиката от предното издание – “ФК К*р за плешивия мегафон”.

Около 11 ч. очакваме първите отбори извън София да акостират на “Армията” и да започнат със своите срещи, които ще продължат чак до 22:40, когато би трябвало да е ясно кои от провинциалните и чуждестранните отбори ще продължат напред.

В неделя надпреварата се възобновява с доиграване на софийските групи, а около 14:10 ч. ще бъде изтеглен жребия за 1/16 – финалите.

Заповядайте на “Армията”, дори и да не взимате участие в някой от отборите! Станете част от празника!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *