Всички в ЦСКА чакат решението на Ел Маестро! Вижте за какво става въпрос

7DNI CSKA16.06.201818530
Гриша Ганчев, Стойчо Стоилов

Ел Маестро ще има основната дума за новите попълнения.

На него са му предложени 4 играчи, които са гледани дълго време и са одобрени от селекционния съвет на клуба.

Ел Маестро обаче първо ще се запознае с техните качества и след това ще бъде решено дали да подпишат с ЦСКА. В момента младият специалист на армейците отделя по над 3 часа на ден, в които гледа записи на набелязаните футболисти.

Предложените играчи са 4-ма, като сред тях има универсален защитник и централен нападател. В най-кратки срокове се очаква да има и решение от страна на Ел Маестро за тях. Някои източници дори твърдят, че харесаните са дали съгласие да преминат в ЦСКА, но Ел Маестро първо трябва да каже “да” и след това да се стигне до подписване на договори.

До края на месеца се очаква армейците да се подсилят с поне 3 или 4 нови футболисти. Някои от тях може да се присъединят към отбора още по време на лагера в Тетевен, който приключва в понеделник, а други са чакани в Австрия. Идеята е тези играчи да запишат минути в контролите и да са на линия за старта на евроучастието на ЦСКА. Първият мач на червените в Лига Европа ще е на 12 юли. Армейците ще са в Тетевен до 18 юни, когато играят и първата си контрола в подготовката – с Етър. Футболистите ще почиват на 19 и 20 юни с изключение на звездата Фернандо Каранга, който има да наваксва с кондиционната подготовка. На 21-ви отборът лети за втория си лагер, който ще е в Австрия. Там предстоят още 4 контроли – на 23-и с Нагазаки, на 27-и с Уфа, на 30-и с Шахтьор и на 2 юли с Брьондби. Каранга ще запише минути в част от проверките, но ще пропусне тази с Етър.

На 6 или 7 юли пък ще се състои официалното представяне на ЦСКА, като на “Армията” ще се проведе последната контрола на тима.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *