Армейци, днес е най-важния ден за ЦСКА! След всички скандали миналата седмица, сега е врема за…

7 Dni CSKA25.06.201833330
ЦСКА - Левски, фенове, шествие

Някой дава ли си сметка какъв унищожителен удар бе подготвен по ЦСКА миналата седмица!?

Клубът трябваше да бъде разтресен, не, направо сринат от душманите.

Първо повдигнаха идиотски обвинения на Кюстендилеца, за да могат да го държат с вилка на врата, тръгне ли пак да спасява ЦСКА!

След това ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ разпространи идиотията, че Малинов отишъл да се моли да го пуснат да си ходи без пари, защото…нямало да играе в ЦСКА!

За капак един безнравственик се озова в Разград и бе подпалена войната по оста Гриша Ганчев – Христо Стоичков!

И тук въобще не говорим за планираната медийна атака срещу новите попълнения в ЦСКА, осъществена с любезното съдействие на домусчиевия лайнометен батальон в лицето на Спортал, Гонг, Меридиан Мач и т.н.

Е, днес е деня, в който ЦСКА трябва да отговори на всичко това!

Всички тези удари срещу “армейците” целяха и подкопаване доверието на феновете в клуба. Защото враговете на ЦСКА осъзнаха, че не могат да съборят клуба, не сринат ли преди това армията от милиони фенове.

Гадовете не успяха! И армейците трябва да покажат това днес. Стартира продажбата на абонаментните карти, най-сигурният лакмус колко феновете на един отбор вярват в него. Преди миналия сезон в Делиормана продадоха 150 карти. ЦСКА – 2 000. Сега трябва да са 5 000. Минимум!Това ще е унищожителния удар на ЦСКА по гадовете.

До средата на юли има време всеки истински армеец да си купи карта. И да покаже, че неговите 50 или 100 лева са много по-важни, много по-истински от милионите на Домуса. С твоите 100 лева ЦСКА е много по-силен от Лудогорец с 12,5 милиона на кредит!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *