ЦСКА излиза днес срещу Уфа! Съперникът на армейците трудно вкарва, но още по-трудно…

7 Dni CSKA27.06.20189001
ЦСКА - В-Варен, контрола, Едвин Джеси

Днес ЦСКА ще изиграе третата контрола от лятната си подготовка. От 19:00 часа в австрийското градче Кирхдорф Жоржиньо и компания ще се изправят срещу руския Уфа. В края на първия си подготвителен лагер червените се наложиха с 2:0 над Етър в Панчарево.

От миналата седмица армейците са на лагер в Австрия. В алпийската страна те вече изиграха един спаринг – отнесоха с 3:0 японския Варен Нагазаки.

Днешният съперник на ЦСКА завърши на шесто място в изминалото руско първенство – събра 43 точки след изиграването на 30 кръга, головата  му разлика бе 34-30 – трудно вкарваше, но и трудно получаваше попадения. Възпитаниците на Сергей Томаров
добиха право на участие в Лига Европа. За разлика от ЦСКА те ще се включат в надпреварата от втория квалификационен кръг. В нея ще срещнат победителя от двойката Широки брег (Босна и Херцеговина) – Домжале (Словения).

Уфа започна подготовка на 18 юни и е на лагер в Австрия от неделя, 24 юни. Досега отборът не е имал контролни мачове. В състава играят предимно млади футболисти. През 2014 година от ЦСКА в Уфа премина бразилецът Марсиньо.

„Тема спорт“

коментар

  • grand

    27.06.2018 at 13:27

    Какво искате да кажете с тази фотография бе педита от 7дни?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *