Всичко вече е ясно! Ръководството на ЦСКА избра в колко часа да започне първия мач в Европа срещу ФК Рига

7 Dni CSKA27.06.201817810
ЦСКА - Етър, Контрола, Енрике Рафаел

Ръководството на ЦСКА изпрати писмо до УЕФА, в което заяви час на домакинството си на латвийския Рига от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Армейците са уведомили централата, че желаят да приемат съперника в 20:45 часа на 12 юли на стадион „Българска армия“ (реваншът най-вероятно ще е на 19 юли). Остава от УЕФА да одобрят предложението.

Както е известно, в срещите от 1 до 3 квалификационен кръг клубът домакин определя часа на мача на своя земя, както и сам избира по коя телевизия да бъде излъчен той. В момента „Нова Груп“ води преговори за срещата на армейците срещу Рига.

Феновете на ЦСКА пък ще могат да се сдобият за билет за евродвубоя от 2 юли, понеделник. Запалянковците ще бъдат настанявани в секторите А и В, като култовият сектор Г, като и Б, ще останат затворени, защото не разполагат със седящи места.

Място на централната трибуна струва 20 лева, а на срещуположната – 12 лева. Пропуските за ВИП ложата са по 150 лева. Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат на стадиона безплатно. Билети ще могат да бъдат закупени от фен магазина на „Армията“ и от мрежата на „Тикетпро“, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на „Арена Армеец“.

ЦСКА приема Рига на 12 юли от 20:45 часа

ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ ЗА МАЧА С РИГА
Сектор А – 20 лева
Сектор В – 12 лева
ВИП ложа – 150 лева

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *