Шапки долу! Вижте кой извади пари, за да осигури супер-адвокат на Кюстендилеца в Пловдив

7 Dni CSKA02.07.201837850
Левски - ЦСКА, Иван Велчев Кюстендилеца

Армейските фенове са мускетарите на съвременна България!

Вижте каква уникална новина съобщиха от фенклуба на ЦСКА в Чикаго, част от който е и легендата на червените Цецо Йончев:

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”

Уважаема “червена” общност,

От името на Фен Клуб “Chicago Reds” бихме искали да изразим нашата пълна подкрепа към привърженика на ЦСКА Иван Велчев – Кюстендилеца, който е обвинен в “извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото” по време на срещата Локомотив (Пловдив) – ЦСКА на 26-ти Ноември 2017 г. Въпреки че провокацията във въпросния мач идва от ответната страна и недвусмислено бе доказано, че на терена са били допуснати лица които не са имали никакви основания да бъдат там, българската прокуратура решава да повдигне обвинение към Иван Велчев.
Ние приемаме тези действия на прокуратурата като напълно неоснователни и като атака към цялата “червена” общност и поради тази причина изразяваме своята съпричастност към г-н Велчев. За нас не е приемливо защитата на честта и достойнството да бъдат определяни като престъпление и призоваваме отговорните лица да вземат мерки срещу тази очевидна несправедливост.

С уважение,
Фен Клуб “Chicago Reds”
П.С. Разходите по адвокатската кантора защитаваща Иван Велчев ще бъдат поети от “Chicago Reds”