Натовариха играч на ЦСКА с отговорна задача! Футболистът трябва да навие голова машина за трансфер на „Армията“

7 Dni CSKA07.07.201810830
ЦСКА, Прибиране от лагера в Австрия, Стивън Перейре, Едвин Джеси

Футболистът на ЦСКА Едвин Джеси се е заел с деликатната мисия да доведе сънародника си Уилям Овусу на “Армията”. Той е бил разпитван за качествата на тарана от ръководството на клуба и е дал гаранция, че привличането на нападателя на Антверпен би бил страхотен удар за “червените”. Джеси дори е обещал, че лично ще съдейства за трансфера на нападателя, като го убеди, че София е правилното място за развитието му.

По подобен начин в Борисовата градина дойде Рафаел Енрике, който бе препоръчан лично от Фернандо Каранга. “Армейците” първо го взеха под наем от Атлетико Минейро, а това лято откупиха правата му, след като той бе най-острият и креативен футболист в отбора в дълги периоди от сезона.

От ЦСКА залагат много на картата “Овусу”, който има много сходен профил с този на Фернандо Каранга, но пък ще бъде много по-мотивиран от бразилеца, който като че ли вече изигра най-силните си мачове на “Българска армия”. Каранга почти сигурно ще бъде продаден най-късно до края на месеца или след като “червените” приключат участието си в евротурнирите. Парите пък веднага ще бъдет вложени в привличането на един или двама качествени нападатели, каквото е изричното желание на треньора Нестор Ел Маестро.

Интересното е, че ЦСКА имаше сериозни апетити и към друг ганайски таран преди време – Рафаел Двамена. Тогава обаче сделката не се осъществи, а днес Двамена е играч на швейцарския Цюрих.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *