Талант на ЦСКА демонстрира самочувствие: Готови сме психически и физически за мача с ФК Рига (Видео)

7 Dni CSKA07.07.20185140
Берое - ЦСКА, Валентин Антов

Талантливият 17-годишен футболист Валентин Антов, който игра през второ полувреме в контролата срещу Царско село, сподели мнението си за подготовката на отбора пред медиите.

“Днес представихме отбора. Искахме всички да излезем здрави от двубоя. За жалост, още не се знае за Киро. Надявам се всичко да е наред и най-важното е да сме готови за сезона”, коментира Антов.

Той разкри, че отборът е направил много сериозна подготовка и смята, че всички в тима са физически и психически готови за първия мач с Рига.

“Направихме много сериозна подготовка. Готови сме психически и физически и се надяваме да покажем най-доброто от себе си. Очакваме противникът да даде най-доброто от себе си, но да го победим. Новите момчета се адаптират. Всички се подкрепяме и работим заедно, за да постигнем колкото се може повече. Работата с новия треньор е много по-различна, но в положителен аспект”, допълни младокът.

Дефанзивният халф заяви, че се надява ЦСКА да се представи по-добре от противника в двата мача и да успее да го отстрани от Лига Европа.

Антов се надява да играе колкото се може повече през новия сезон. Той сподели, че атмосферата в съблекалнята е страхотна, новите попълнения вече се адаптират и всички се подкрепят взаимно и работят усилено, за да постигнат успехи с червения екип.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *