Бразилска медия разкри неприятна новина: Конкурент на ЦСКА извади оферта за Мичел Дъглас

7 Dni CSKA10.07.201810900
00734480

ЦСКА има конкурент от Португалия за нападателя Мичел Дъглас (26 г.). Медиите в Бразилия вече съобщиха, че армейците и Дъглас са се разбрали за 3- годишен договор. В неделя вечерта обаче се появиха публикации,че Мичел може да премине на Пиренейския полуостров. Освен от ЦСКА той е получил предложение и от португалския елитен Авеш, който завърши 13-и от 18 отбора през миналия сезон.

Клубът на нападателя КСА опитва да договори бартер с Авеш – бразилците желаят да привлекат бранителя Жорже Фелипе в замяна на Дъглас.

Чия оферта ще приеме Мичел – на ЦСКА или на Авеш, остава отворен въпрос. Той има 14 мача и 5 гола за КСА Алгояно във втора бразилска дивизия през тази година. Той е типичен таран с добра физика и техника. Висок е 186 см, силният му крак е левият. Мичел е приятел с Фернандо Каранга, като двамата са били съотборници през 2014-а в Боа Ешпорте.

Трябва да се отбележи, че за Дъглас ще трябва да бъде заплатена трансферна сума на КСА, тъй като има договор до ноември тази година.

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов се е върнал в края на миналата седмица именно от Бразилия. Той е бил там близо 10 дни. Стоилов изгледа контролата с Царско село от ВИП-а на “Армията”.

“Тема Спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *