Първо в 7DniCSKA.bg! Каранга разплака феновете с прощалното си писмо: Никъде няма да видя това, което видях в ЦСКА

7 Dni CSKA10.07.201832490
ЦСКА - Левски, Фернандо Каранга

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга потвърди раздялата си с армейците. Както писахме, бразилецът замина тази сутрин за Китай, където ще подпише договор с местен клуб.

Преди минути нападателят се обърна за последен път към феновете на ЦСКА, а думите му със сигурност ще заседнат като буца в гърлата на всички, които милеят за армейците.

Вижте какво каза Каранга на изпроводяк:

“Искам да благодаря преди всичко на ЦСКА за всички незабравими емоции,които ми донесе в тази година и половина! Благодаря на всички треньори, ръководство,служители, показахте ми защо всички наричат ЦСКА едно голямо семейство! И най-вече безкрайни благодарности на най-великата публика в Европа ! Наясно съм ,че никъде няма да видя това,което видях в този велик клуб ! Вие ме накарахте да се раздавам до последен дъх за тази магия ,наречена ЦСКА! Въпреки всички трудности и удари, Вие и червената фланелка ми давахте сили да се боря! Ще ми липсвате! Оставам завинаги един от Вас! И макар и от разстояние , ще викам за отбора така както го правят момчетата и момичетата на свещения стадион “Българска армия” ! САМО ЦСКА до края на света!”, написа Каранга в социалните мрежи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *