Кюстендилеца изригна след трансфера на Каранга! Лидерът на Сектор Г разкри грандиозни неща

7 Dni CSKA11.07.201841070
ЦСКА - Етър, контрола, фенове, Иван Велчев Кюстендилеца

Лидерът на Сектор Г – Иван Велчев, разкри интересни подробности покрай бъдещия трансфер на Фернандо Каранга в Китай. След изтичането на новината на преминаването на бразилеца в Китай, се появиха доста фенове, които осъдиха решението на ръководството.

Кюстендилеца явно е изчел доста отрицателни коментари в социалните мрежи, тъй като снощи изригна с пост в своя официален профил във Фейсбук!

“Понеже цял ден се начетох на тъпотии, мисля че е време да напиша и аз някои неща. Първо за трансфера на Каранга искам да внеса малко яснота, желанието на ръководството беше играча да остане в ЦСКА с дългосрочен договор и подобрени условия. Желанието на самия играч не беше същото, той искаше да отиде в Китай за повече пари. Въпреки многобройните молби и уговорки от собственици, ръководни органи, фенове и кой ли не, Каранга заяви, че повече не желае да играе за ЦСКА. При това положение и отказа му да подпише нов договор единственият правилен ход на ръководството беше да го продаде и да вземе за него не малка сума пари, пред опцията да го пусне без пари лятото. За трансфер на Десподов не е коментирано за момента и спекулациите ги окачествявам като тъпотии. Последно искам да призова всички да подкрепяме повече отбора и да даваме по малко напътствия”, написа лидерът на Сектор Г!