Легендарният Паро Никодимов аплодира трансфера на Каранга: Стоката се продава, когато се търси и иска

7 Dni CSKA11.07.20187530
Представяне книга - С ЦСКА в сърцето, Аспарух Никодимов,

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира раздялата на “червените” с Фернандо Каранга, който очаква до дни да финализира трансфера си в Китай.

Паро е доволен от този развой на събитията и смята, че това е най-подходящият момент бразилецът да бъде продаден.

“Смятам, че сега бе точният момент той да бъде продаден. Аз знам така – една стока се продава, когато се търси и я искат. Като не я търсят, трябва да сваляш цената. Сега ЦСКА взима чисти пари за Каранга и излиза на сериозна печалба. От мачовете в Европа не знам какво ще получат, но трансферът на Фернандо ще им донесе няколко милиона, което със сигурност е пo-сериозна сума.

Смятам, че на Каранга ще му е добре в Китай. Нека и той да припечели, тъй като има още 3-4 години футбол на солидно ниво.

Плюс това един играч, като не иска да стои, няма смисъл да го държиш насила. По-добре да го продадат, отколкото да се цупи и да разваля обстановката в отбора. Освен това Каранга започна да се прави на голяма звезда, а подобен характер не му е нужен на ЦСКА в момента.

Въпросът сега е по най-бързия начин да му се намери заместник, което ще е малко трудно. Лошото е, че следващият нападател тепърва ще трябва да се сработва с отбора.

Смятам обаче, че младото момче Тонислав Йорданов ще свърши работа срещу Рига. ЦСКА не бива да подценява латвийците в никакъв случай.

Това са коварни отбори. Те ще са яки, твърди момчета. Не са реномиран клуб, но като чета каква селекция правят, работата там явно е сериозна. ЦСКА да внимава много”, заяви Никодимов пред “Тема спорт”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *