ЦСКА загрява за Латвия в пясък! Вижте иновативните тренировки, които въведоха на “Армията” (Видео)

7 Dni CSKA17.07.20187650
ЦСКА, тренировка, Тонислав Йорданов, Божидар Чорбаджийски, Борис Секулич

В ЦСКА няма сериозни кадрови проблеми преди реванша с Рига. От началото на седмицата Кирил Десподов се готви на 100% и се очаква да е титуляр във втория сблъсък с латвийците. Той е напълно възстановен от травмата си в коляното. По-добре вече са фланговите играчи Александър Георгиев и Стойчо Атанасов, които също имаха контузии, но няма да пътуват за Рига. Единственият в лазарета е Станислав Манолев, който в момента е на процедури в Щутгарт и се прибира в края на седмицата. Тогава се очаква да започне и пълноценни тренировки.

Атанасов пък е възможно да премине под наем в Арда, но треньорът Нестор Ел Маестро още не е дал зелена светлина за подобен трансфер, докато Георгиев вече бе пратен в Септември София.

Вчера ЦСКА имаше едно занимание – сутринта в Панчарево. Отборът набляга на тактическите тренировки, но прави и сериозни физически натоварвания. На базата на червените е оформено пясъчно поле, където се провеждат тежки упражнения. Те са въведени наскоро в тренировъчния процес и ще бъдат използвани
активно занапред. Футболистите се готвят не само на пясък, но и със скоростни изкачвания по малките хълмчета около терените в Панчарево.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *