Стамен Белчев е убеден: Ще минем с лекота през Рига

7 Dni CSKA17.07.20186140
ЦСКА - Верея, Стамен Белчев, дете

Бившият старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев коментира накратко предстоящия реванш срещу Рига, който е утре.

“Нямам съмнение, че ЦСКА ще продължи във втория кръг, не е нужно дори да ме питате. Ще минем с лекота през Рига, в това съм сигурен. Пожелавам успех на клуба и се надявам да стигне далеч в Европа.
Смятам, че е напълно възможно да се постигне. Вярвам, че ръководството отново ще изгради здрав състав и продажбата на Каранга няма да се отрази негативно. Друг коментар не искам да правя, няма какво да давам акъл и да анализирам. Убеден съм, че ЦСКА ще има успехи през новия сезон”, каза Белчев.

“В момента съм се отдал на активна почивка, насладих се на спокойствие на световното първенство. Обръщам внимание най-вече на семейството и на близките, сега му е времето. Не бързам с нова работа, изчаквам да се появят подходящи възможности”, добави Белчев.

49-годишният хасковлия поне засега няма да ходи в Казахстан. Съществуваше вероятност близкият му приятел Станимир Стоилов да му съдейства за преминаване там, но на този етап няма достатъчно добри възможности. Двамата съграждани прекараха доста време заедно през лятото, като не пропуснаха да се отдадат на любимото си хоби – риболовът.

Стамен също така за кратко бе в София в края на юни, когато поднови УЕФА Про лиценза си. Вариант пред Белчев през лятото бе Етър, като двете страни са имали разговори, но в крайна сметка начело на болярите
остана Красимир Балъков.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *