Кървавото писмо, което събуди Червена България! То тръгна веднага след снощната драма

7 Dni CSKA20.07.201838320
асен мечката

Ето писмо се разнася както кървавото такова на Каблешков из Червена България във Фейсбук. Авторът му е Асен Мечката, може би новият Боримечка на ЦСКА.

Заслужава си всеки да го прочете. И осмисли. Ако е от ЦСКА!

Ето и писмото:

“Вместо да се надпреварвате кой повече от нашите да обиди и уволни се стягайте в кръста, че започва сезона след 3 дни, а следващата битка от ЛЕ е още другата седмица в четвъртък, а при така стеклите се обстоятелства и многото липсващи титулярни футболисти НАШИЯ ЛЮБИМ ЦСКА ИМА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА НУЖДА ОТ НАС! Не знам защо още си стоите в миналото и сте решили, че трябва да минаваме парадно през всеки противник… Че Г. Г. е арабски шейх и може да доведе най-големите играчи… Не знам не се ли сблъскахте с действителността… Не видяхте ли на световното и във вчерашните срещи от турнира колко изравнени са силите и колко богат клуб трябва да сме, за да се отличаваме…. Не знам не разбрахте ли, че ни чака битка за всяка точка и срещу всеки съперник… Че само заедно, гледащи в една посока имаме някакъв шанс за нещо… Как пък не разбрахте, че мрънкането и обидите ви тровят климата и дори вредите така повече от врага!

Всеки от нас изстрада победата ни вчера! Видяхме и грешките на едни и слабостите на други… Видяли са ги и тези, които трябва и вярвайте ми всеки ще направи нужното СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ да подобри и надгради… НАПРАВИ ГО И ТИ!!! Така, както победихме Рига в София благодарение на мощта на ФЕНОВЕТЕ! Така, както Армейците на трибуните оставиха душите и гласовете си, но подкрепяха и вдигаха отбора ни до края…. Така трябва да си и ти… Такива трябва да сме… След всеки удар да сме повече и по-гръмогласни! Това е нашето верую – ВИНАГИ ВЕРНИ И ПОДКРЕПА НА МАКС ДО КРАЙ!!! Победителите не ги съдят, а вие уволнихте треньора и сменихте футболистите след едно полувреме е крайно несериозно е!

Няма време за тюхкане, мрънкане и разочарования… Сезонът започва…Това имаме с тези момчета разполагаме и от нас зависи колко ще ги извисим! Пълна мобилизация и рамо до рамо в неделя ги почваме… За ЦСКА и дружината всички на стадиона гледащи в една посока… Само напред и нагоре!!!”

Написано от Асен Мечката.