Как да печелим от футболни залози

Футболните залози са предизвикателство и в същото време забавление за голяма част от играчите и в интернет днес ще откриете различни стратегии за печалби от букмейкърите и онлайн казината. Дали обаче можем да разчитаме само на тях или трябва да притежаваме и определени умения? Нека видим някои съвети от професионалистите.

Кои са важните съвети, които трябва да спазваме

  • Изборът на букмейкър стои в основата – сред легалните букмейкъри има много и нелегални, които чрез примамливи оферти привличат много начинаещи играчи. Когато избирате букмейкър или казино, потърсете предварително мнения в интернет за тях и проверете дали имат лиценз от комисията по хазарта за съответната страна;
  • Изборът на лига за футболни залози – днешните букмейкъри и онлайн казина имат богат арсенал от футболни залози, но не можем да заложим на всички. Изберете две или три, които следите и залагайте на тях;
  • Избягвайте покупката на договорени “сигурни” мачове и платени прогнози за футболни залози – в социалните мрежи съществуват много тематични страници и групи, продаващи подобни примамливи предложения, но не се подлъгвайте по тях, защото нищо не може да Ви гарантира 100% печалба.

Професионалистите във футболните залози съветват да следите срещите, да четете спортните издания и да слушате спортните прогнози, да анализирате и да мислите, за да вземете информирано решение.

Съществуват ли сигурни стратегии за печалба

Стратегиите за топ футболни залози представляват правилата и принципите, които играчите на различните букмейкъри и онлайн казина са извлекли от личния си опит. Сигурни стратегии за печалби до момента обаче не съществуват, така че играйте с мярка. Все пак могат да се увеличат шансовете чрез някои ефективни и често използвани стратегии:

  • Арбитражни или “сигурни” – в основата стои залагането на противоположни резултати от един мач. Препоръчително е коефициентът при двата изхода да е по-голям от 2, за да се осигури победа при всеки от резултатите;
  • Стратегия “Догонване” – трябва да заложите на резултат, който е с поне 50% вероятност да се случи. Препоръчително е коефициентът да е около 2, а ако селекцията не излезе, я повтаряте, но с удвоена сума. Така, докато не се стигне до печалба. Тя ще покрие загубите от предишните игри и ще излезете на +;
  • Игра на стойност – Вашата задача при тази стратегия за печалба е да търсите и откривате недооценените от букмейкъра срещи, където фаворитът е със занижена оценка, а аутсайдерът – със завишена. В подобен случай се доверете на последния.

Как да анализираме предстоящите мачове

Това е трудна задача и изисква аналитично мислене, но нека Ви дадем някои отправни точки. При анализа, вземайте предвид текущата форма на отборите, фактора домакинство, който винаги оказва психологически натиск върху противниковия отбор. Вземайте под внимание и метеорологичните условия в деня на срещата, кой съдия ще контролира мача и т.н. Ако успеете да предвидите всички малки детайли, които ще повлияят на изхода на срещата, то вероятността за печалба от футболни залози значително нараства.